Aktuális

Feketére mázolták a Bud Spencer emlékfalat

Majdnem egy évig senki sem nyúlt a Filatorigát HÉV-megállóban lévő Bud Spencer-graffitihez, amit a néhai sztár halálának alkalmából készített Taker, aki fotorealisztikus festményekben utazik. Aztán pár napja maga Lagzi Lajcsi festette fel önarcképét a pofozógép mellé, ma reggelre pedig az egészet lefestette valaki feketére.

Feketére festették a világhírű Bud Spencer-graffitit a Filatorigát HÉV-megállóban. Már az is nagy szó volt, hogy tavaly június vége óta egyetlen falfestő sem festette át az alkotást, ami HÉV-sínek mellett futó szabadfalon hatalmas respektnek számít.

forrás: Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság
Forrás: Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság

Aztán pár napja jött Lagzi Lajcsi és az Édes Élet stábja, hogy egy Lajcsi-portrét rittyentsenek az emlékfal sarkába. Ekkor vérszemet kaphatott a többi graffitis, és valaki egy piros csíkot húzott Bud Spencer-portré homlokára. Jött is a – várt – felzúdulás, de végül a Lajcsi-portré eltűnt, majd csütörtök reggelre az egész alkotást fekete festékkel festették le nevüket nem vállaló ismeretlenek.

fotó: Facebook, Terkovics Zoltán
Fotó: Facebook, Terkovics Zoltán

“C’est ce n’est pas un emlékfal” – írják, ami nagyjából annyit tesz, hogy “Ez nem emlékfal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top