Aktuális

Lusta testépítő lopott táskát a 973-ason – fotó

Előbb-utóbb megtanulják a budapestiek, hogy ne aludjanak el a tömegközlekedési járműveken, mert szinte biztos, hogy kifosztják őket.

Ismét egy alvó utast fosztottak ki a BKK egyik járatán. Most nem a villamoson loptak alvó embertől, hanem a 973-as éjszakai buszon, ami a Ferenciek tere és Újbuda-központ közt ingázik éjszakánként. A rendőrség tájékoztatójából kiderül, hogy egy férfi szenderedett el a járaton 2017. április 12-én 2 óra körül, majd egy másik férfi ellopta a hátizsákját a benne lévő értékekkel együtt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az elkövetőről videofelvétel nem, de viszonylag jó minőségű fényképek állnak a rendelkezésre, melyek alapján szeretné beazonosítani az elkövetőt a rendőrség. Ezért, ha valaki felismeri a képen látható erős testalkatú, a lábnapot gyakran kihagyó, kopasz, hosszú szempillájú férfit, ne legyen rest hívni a rendőröket a 112-n vagy a 107-es gyorshívó számok valamelyikén.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top