Aktuális

Traktorral is lehetsz szuperhős!

Hősként ünneplik falujában Bernáth Lászlót, aki egy traktorral szállt szembe a határban tomboló tűzzel. Lélekjelenlétének és földmunkagépének hála, sikerült megfékezni a lángokat.

Ácson és környékén sok dolguk volt a tűzoltóknak az elmúlt héten. Legutóbb vasárnap délután kapott lángra egy lápos, nádas terület, vészesen közel a lakóházakhoz. Ezen a környéken él Bernáth László, aki háza udvaráról hamar észrevette a gomolygó füstöt, és egyből cselekedett, amíg kiértek a tűzoltók.

“Ebéd után lettem figyelmes arra, hogy a ház mögötti területen hatalmas füst van. Egyből rohantam a traktorért, és szóltam a testvéremnek, hogy nyissa ki annak a háznak a kapuját, ahol korábban nagyszüleim éltek, mert az is veszélyben volt. Mire odaértem, már az udvarban lévő pajta sarkában égett a tűz, így én kezdem el földet hordani a kertből a lángokban álló területre, hogy az ne terjedjen tovább” – nyilatkozta a helyi hős a Kemma.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top