Aktuális

Újabb fejlemény a magamutogató úszóedző ügyében

Már hivatalos rendőrségi nyomozás is folyik az MTK-s edző, T. R. ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy meztelen képeket küldött magáról kiskorú tanítványainak.

Miután a Magyar Úszó Szövetség a saját belső vizsgálata mellett rendőrségi feljelentést tett T. R. MTK-s úszóedző ellen, a rendőrség elrendelte a nyomozást a pedofíliával megvádolt úszóedző ügyében.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, T. R. ről április elején nyilvánosságra került egy meztelen fénykép, amit állítólag egy fiatalkorú lánynak küldött el. A botrány kipattanása után a szülők egyből védelmükbe vették az úszóedzőt, akiről még több meztelen, fiatal lányoknak küldött fotó került elő. A MÚSZ az edzőt felfüggesztette, és vizsgálatot indított az ügyben.

Az úszószövetség elnöke a 24.hu kérdésére árulta el, hogy bár még tart a szövetség saját, belső vizsgálata, ezzel párhuzamosan az illetékes rendőrkapitányság elindította a nyomozást az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top