Aktuális

Fel akarta robbantani a mohácsi sürgősségi osztályt

Elítélték azt a férfit, aki a mohácsi klinika sürgősségi osztályának felrobbantásával fenyegetőzött. A férfi büntetése 2 év felfüggesztett börtönbüntetés lett és mobiltelefonját is elkobozták.

Nem jogerősen 2 év börtönbüntetésre ítélte a Mohácsi Járásbíróság azt a férft, aki a mohácsi klinika sürgősségi osztályának felrobbantásával fenyegetőzött. A büntetés végrehajtását 3 évre felfüggesztették, és elkobozták a nyomozás alatt lefoglalt mobiltelefont is.

A tényállás szerint a férfi 2016. július 27-én este negyed nyolckor felhívta a 112-t, és ott azzal fenyegetőzött, hogy fél órán belül felrobbantja a mohácsi kórház sürgősségi osztályát. A hívást több másik is követte, ezekben a férfi többek között öngyilkossági szándékát is közölte. A fenyegetőzőt még aznap elfogták a Mohácsi Rendőrkapitányság járőrei.

Az ítéletet a vádlott és védője tudomásul vette, ám az ügyész a fellebbezés bejelentésére három nap határidőt tartott fenn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top