Aktuális

Kifütyülték Ivanka Trumpot Berlinben

Berlinben a G-20 csoport női vezetői tartottak konferenciát. Ivanka Trump édesapját, Donald Trumpont méltatta épp, amiért néhányan kifütyülték az amerikai elnök lányát.

Hangosan tiltakoztak Donald Trump ellen, amikor lánya a családok védelmezőjének nevezte az amerikai elnököt. A jelenleg elnöki tanácsadóként dolgozó Ivanka Trump a G-20-as országok női vezetőinek berlini konferenciáján Angela Merkellel közösen vett részt egy panelbeszélgetésen.

A húsz legfejlettebb ipari államot tömörítő kétnapos konferencián azt vitatták meg, miként erősíthető a gazdasági fejlődés a nők szélesebb körű bevonásával.

Az egyik panelbeszélgetés résztvevője a német kancellár és a Nemzetközi Valutaalap igazgatónője mellett Ivanka Trump volt. Donald Trump lánya arról beszélt, édesapja elnöksége milyen alapvető pozitív változásokat hozhat a nőknek és a családoknak. Sajnálatosnak nevezte, hogy az Egyesült Államok az egyetlen olyan fejlett ország a világon, ahol nem hoztak létre a családokat támogató gyermekvállalási ellátási rendszert. Ivanka kijelentette, nagyon büszke édesapjára, aki már az elnökválasztási kampány során is éppen ezt hangoztatta.

A közönségből ekkor többen füttyszóval a nemtetszésüket fejezték ki, hiszen a kampány inkább arról szólt, hogy Trumpnak a nőkre tett sértő megjegyzései miatt kellett magyarázkodnia – tudta meg a HírTV.

Kifütyülték Ivanka Trumpot Berlinben
Kifütyülték Ivanka Trumpot Berlinben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top