Aktuális

Meghalt Gyurcsok József, az ország energiagyógyásza

Hosszú betegeskedés, több agyvérzés után, 66 éves korában hunyt el a leginkább tévés távgyógyítói praktikáiról ismert Gyurcsok József.

Temetése 2017. április 28-án 13 órakor lesz Érden, az Érdi Nagytemetőben. Szerettei, tanítványai, barátai búcsúztatják, és a hozzátartozók kérik azokat, akik ismerték és szerették, hogy a hírt juttassák el mindazokhoz, akik a temetésre el szeretnének menni, hogy végső búcsút vegyenek tőle – írja a Life.hu.

Gyurcsok József villanyszerelőből lett tévés távgyógyító, egy ideje azonban a nyilvánosságtól visszavonultan élt, a RTL Klub két évvel ezelőtti riportja szerint hét agyvérzést élt túl a férfi.

Gyurcsok – elmondása szerint – hittel gyógyított, nemcsak a televízióban “adott energiát”, és népszerűsítette a jóslatait, de ő alapította meg 1992-ben az Egyetemes Szeretet Egyházát is. Volt, hogy perbe is fogták “gyógyító” tevékenysége miatt. Sokak szerint ez Vágó István kezdeményezésére történt, akivel számos vitája, többek közt közönség előtti, kamerával rögzített vitája is volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top