Aktuális

Ez történik ma, Szörényi Levente születésnapján

Budapesten szerdán reggel 05:37-kor kel fel a Nap, és 19:45-kor nyugszik.  Szörényi Levente szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 26.

Ezen a napon:

1937-ben a német Condor légió lebombázza a spanyolországi Guernica városát. 1945-ben Szörényi Levente születésnapja. 1964-ben egyesül Tanganyika és Zanzibár, létrejön Tanzánia. 1986-ban robbanás és tűz a csernobili atomerőmű egyik reaktorában (Ukrajna), az eddigi legsúlyosabb következményű nukleáris baleset békeidőben.

Ez történik ma, Szörényi Levente születésnapján

A nap mottója:

Ne tervezz hosszú távra, hiszen nem tudhatod előre, mi lesz akkor.

Bernie Ecclestone

Névnap:             

Április huszonhatodika Ervin, Ervina, Ervínia, Klétus, Mara, Marcell, Mária, Marsall, Peregrina és Tihamér napja.

Április huszonhatodikán született:

Akseli Gallen-Kallela finn képzőművész, Perczel Zita színésznő és Szörényi Levente zenész-énekes.

Időjárás:

Többórás napsütésre számíthatunk. A nyugatról keletre vonuló fátyolfelhőzet mellett délután, este nyugaton, északon lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott estefelé már egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A déli, délnyugati szél többfelé erős, északnyugaton helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Ne ragadj ebben a helyzetben, a változtatás lehetősége a kezedben van. Élj vele!”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top