Aktuális

Elfogták a Nyugati téri rablókat

Egy férfi a rendőrség által közzétett videó alapján ismerte fel azt a két nőt, akik kiraboltak egy járókelőt a Nyugati térnél.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás megalapozott gyanúja miatt R. Klaudia 25 éves budapesti és egy 24 éves mátraverebélyi nő ellen.

 A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nők 2017. április 18-án 11 óra körül a Nyugati téri aluljáróban egy fiatal nő táskájából kivették a pénztárcáját. A sértett észrevette a cselekményt és visszakérte a tárcát. A két nő tagadta, hogy elvették volna, majd megfenyegették a lányt és elszaladtak a helyszínről.

R. Klaudiát és társát egy férfi hétfő este a Nyugati térnél felismerte a rendőrség honlapjára feltöltött videó alapján, és bejelentést tett a Tevékenység-irányítási Központba, majd szemmel tartotta a két nőt a rendőrök helyszínre érkezéséig.

 A BRFK Vasútbiztonsági Osztály járőrei a két nőt elfogták, majd előállították a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top