Aktuális

Rendszeresen a mozgássérült parkolóra állnak a munkások

Még a mozgássérült parkolót is elfoglalták a munkások a Bibó István Szakkollégium új épületének építkezésén. A közelben egy súlyosan sérült gyerekekkel foglalkozó intézmény van.

Rendszeresen elfoglalják a Bibó István Szakkollégium felújításán dolgozó munkások a mozgássérült parkolót. A helyzetet súlyosbítja, hogy a közelben egy súlyosan sérült gyerekekkel foglalkozó intézmény van.

Az RTL Klub híradója megkérdezett néhány szülőt, akik ebbe az iskolába hozzák mindennap a gyereküket. Ők érthető módon nem örülnek, hogy nem tudják használni a mozgássérült parkolót, és a konténerek között kell szlalomozniuk a kerekesszékekkel.

A Bibó István Szakkollégium, a Fidesz alapítói, köztük Orbán Viktor, Kövér László és Áder János egykori kollégiumának felújítása az épület egyre romló állapota miatt vált szükségessé. A kivitelező szerint nagyon nehezen megközelíthető helyen, egyirányú utcában van az épület, ezért nem férnek el a munkások, de megígérték, oda fognak figyelni, hogy betartsák a parkolási rendet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top