Aktuális

Ez történik ma, Renée Zellweger születésnapján

Budapesten kedden reggel 05:39-kor kel fel a nap, és 19:43-kor nyugszik. Renée Zellweger szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 25.

Ezen a napon:

1719-ben Angliában megjelenik Daniel Defoe: Robinson Crusoe című regénye. 1969-ben Renée Zellweger szülinapja. 1974-ben katonai puccskísérlet Portugáliában. 1989-ben megkezdődik a szovjet csapatok részleges kivonása Magyarországról. 1990-ben a Discovery űrrepülőgép pályára teszi a Hubble űrtávcsövet.

Ez történik ma, Renée Zellweger születésnapján

A nap mottója:

“Egy férfi, aki három nővérrel nőtt fel, csak tudja, hogyan kell bánni a nők kedélyhullámzásával. Egy frászt. Egy férfi, aki három nővérrel nőtt fel, azt tudja, hogyan kell gyorsan fedezékbe bújni.”

Debora Geary

Névnap:             

Április huszonötödike Márk, Ángyán, Ányos, Ervin, Ervina, Ervínia, Everard, Hajnácska, Kasszandra, Márkus és Niké.

Április huszonötödikén született:

Albert Uderzo grafikus, Asterix “atyja”, Nemcsák Károly, Renée Zellweger színésznő és Björn Ulvaeus, ABBA-tag.

Időjárás:

Változó felhőzetre, gomolyfelhős égre számíthatunk a legtöbb helyen többórás napsütéssel. A délutáni órákban főként a középső területeken helyenként záporeső alakulhat ki. A délnyugati szél sokfelé megerősödik, a Dunántúlon nagy területen viharossá is fokozódik, estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul, északkeleten helyenként még talaj menti fagyra is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Minden rossz után jön valami jó! Ne keseredj el, hidd el, egyszer téged is eltalál Ámor nyila, és akkor te leszel a legboldogabb ember a világon!”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top