Aktuális

Ecsetfejű ékszerrablót keres a rendőrség – fotó

Már név szerint és fotó alapján keresi a rendőrség Cseh Marcellt, akit a Mammut oldalában lévő ékszerbolt szombati kirablásával gyanúsítanak.

Már tudja a rendőrség, hogy ki rabolta ki a Retek utcai ékszerboltot Budapest II. kerületében, a Mammut bevásárlóközpont tövében szombat délben. A felvétek alapján azonosított fiatal a 26 éves Cseh Marcell, aki akrobatikus mutatványnak is beillő mozdulatsorral rámolta ki az ékszerboltot, miután egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az üzlet eladóját. 

Cseh Marcell 26 éves férfi, aki fekete nadrágot, fekete kabátot és kék baseballsapkát viselt a rablás közben. A rendőrség birtokába jutott fotón ecsetfrizurát visel az elkövető.

Fotó: police.hu
Cseh Marcell – Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki Cseh Marcellel vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információt tud adni, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 “Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top