Aktuális

80 ezres parkolási bírságot kapott, pedig kocsija sincs

Parkolási csekket küldtek egy nőnek, akinek sosem volt autója. Ráadásul a munkahelyére címezték a mikulás csomagot.

Névre szóló borítékban nyolcvanezres parkolási bírságot kapott munkahelyi címére Ágnes, akinek nincs és soha nem is volt autója – számolt be a Totalcar. A borítékot az ő nevére címezték, de a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.-től származú csekken az egyik ismerőse neve, János volt.

Ez is érdekelhet Megnézem

Miután Ágnes elmesélte Jánosnak, hogy van egy közös parkolási pótdíjas ügyük, a férfi elkezdett utánajárni és kiderült: nem ő parkolt fizetés nélkül, és nem is a saját autójáról van szó.

Ágnes azonban tovább nyomozott. Megtudta, hogy az ügyben érintett Citroën valójában egy régi Picasso. Először februárban parkolt vele fizetés nélkül valaki Terézvárosban, majd másodszor márciusban, a Nyugati térhez közel. A parkolóőr mindkétszer hagyott mikuláscsomagot a Citroën szélvédőjén és le is fotózta azt, de a tulajdonos több mint egy hónappal később sem fizetett, és nem is jelentkezett.

Valószínű, hogy a másodjára kihelyezett csekket ellopta valaki, és feladta Ágnes munkahelyi címére. Egyelőre nem tudni, ki akarta megviccelni vagy lehúzni a nőt, valamint autótulajdonos ismerősét a hamis parkolási csekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top