Aktuális

Nem jönnek vagy késnek a levelek Fóton

Fóton a postás néha egyáltalán nem csenget, sőt még értesítőt sem mindig hagy a postaládában, ha valakinek ajánlott levele érkezett. A helyiek szerint már jó fél éve gondok vannak a kézbesítéssel. Közüzemi számlák miatt már sok fótinak fájt a feje.

Késve jönnek, vagy meg sem érkeznek a levelek Fóton az ott lakók szerint. Hiába jár a postás, előfordul, hogy csak többhetes késéssel érkeznek még a közüzemi számlák is – számolt be az RTL Klub Híradója.

Van, akinek ezért már büntetést is kellett fizetnie, a posta mégsem tett semmit a panaszosok szerint. A környékbeliek azt mondják, már jó fél éve inkább egymás leveleit is elhozzák, ha a postán járnak.

A helyiek szerint nem feltétlenül a levélkihordókkal van a baj, inkább azzal, hogy kevesen vannak, és nagy területet kell bejárniuk nagyon kevés pénzért.

A Magyar Posta beismerte, munkaerőhiánnyal küzdenek, de szerintük ez sehol nem olyan mértékű, hogy fennakadást okozna. Szerintük az utcanevek és a házszámok hiánya is problémát okoz Fóton. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top