Aktuális

Bosszúszex után itt a bosszúbetörés

Betöréssel állt bosszút volt főnökén egy füzesabonyi hentes, aki háromszor is lopott egykori munkahelyéről. Közmunkát és pénzbüntetést kaphat.

Bevallása szerint a bosszú vezérelte a füzesabonyi férfit, amikor először betört volt munkahelyére, egy közeli húsüzembe. Tavaly április egyik hétvégéjén elautózott a húsüzemhez, átmászott a kerítésen, majd betörte az épület ablakát és behatolt az épületbe.

Első alkalommal csak 30 kilogramm füstölt tokaszalonnát vitt magával a hentes, ám ezzel még nem büntette meg eléggé volt főnökét, így még kétszer visszajött egy kis utánpótlásért. Másodszor 26 kg szűzpecsenyét és csont nélküli karajt vitt magával, míg harmadik alkalommal már 20 kg füstölt kolbászt, 10 kg szűzpecsenyét, valamint 25 kg karajt tulajdonított el.

A hentes a rendőrségen azt vallotta, hogy így akart elégtételt venni volt munkáltatóján, aki a viselt dolgai miatt – a vádlott szerint – “megérdemelte, hogy betörjenek hozzá”.

A Füzesabonyi Járási Ügyészség folytatólagosan, kisebb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével vádolja a férfit, akivel szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság kötelezze őt a sértettnek okozott, közel 200 000 Ft-os kár megtérítésére, és az ezzel kapcsolatos illeték megfizetésére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top