Aktuális

Járóbottal küzdött meg az ezer forintért, most őrizetben van

Rablás miatt folytatnak büntetőeljárást egy 68 éves bökönyi nő ellen, aki a járóbotját is bevetette azért, hogy barátnője maroknyi kis pénzéhez jusson.

A megalapozott gyanú szerint a nő húsvéthétfőn este hat óra körül átment egyik régi ismerőse bökönyi házába, ahol rövid beszélgetést követően távozni készült. Mielőtt azonban elhagyta volna a házat, magához vett a konyhaszekrényről egy pénztárcát, amit a szintén 68 éves ismerőse észrevett és szóvá is tett. A rövid dulakodás során a gyanúsított egy járóbottal bántalmazta a sértettet, majd a pénztárcából megszerzett ezerforintos bankjeggyel elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt otthonából előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse a további eljárást az asszony őrizetbe vétele mellett folytatja – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top