Pitonnal a karján ébredt a 9 éves kislány

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A brisbane-i család húsvéti kempingezése nem egészen úgy alakult, ahogy szerették volna.
2017. 04. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Az este arra lettünk figyelmesek, hogy Gabby a sátrában segítségért kiált. Azonnal átrohantunk hozzá, de amit ott láttunk, senkinek sem kívánom” – kezdte a Daily Telegraph ausztrál hírportálnak a kilencéves Gabby édesapja, Simon Pettigrew. A férfi hozzátette, mikor belépett a sátorba, azt látta, hogy lánya jobb kezére egy hatalmas kígyó tekeredett. „Olyan nehéz volt, hogy Gabby felállni sem bírt miatta.”

Pitonnal a karján ébredt a 9 éves kislány

A férfi a lapnak beszélt arról is, hogy bár nagyon megijedt, lánya nem esett pánikba, és nem kezdett kiabálni. „Megpróbáltuk, amilyen gyorsan csak lehet, lefeszegetni a hüllőt Gabby karjáról, de sehogy sem ment. Minél erősebben húztuk, annál szorosabban kapaszkodott.” Simon azt mondja, ekkor jött rá, hogy a kígyó a fogaival kapaszkodik lánya karjába.

„Hirtelen ötlettől vezérelve szétfeszítettem az állat száját, és ekkor már le tudtuk őt tekerni Gabby karjáról. Ezt követően visszaengedtük őt a természetbe” – mondja az apa, aki azonnal értesítette a mentőket. Gabbyt a partiőrség a Redcliffe Kórházba szállította, ahol ellátták a sérüléseit.

Olvass még többet kígyókról az NLCafé oldalán: 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus