Ezért halhatott meg a rendőrautóban az őrjöngő férfi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A tomboló férfit lefújták a rendőrök, aki rosszul lett, majd meghalt. Az addiktológus szerint bizonyos kábítószerfajták és a hirtelen bekövetkező stressz könnyen okozhat szívleállást.
2017. 04. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Drog miatt halhatott meg a rendőrautóban a tomboló férfi – írja a Bors. Mint arról az NLCafé is beszámolt, az illető a fővárosi Rákóczi út egyik bérházának folyosóján őrjöngött, cserepeket dobált, ablakokat tört be. A kiérkező rendőrökre is rá akart támadni, vascsővel és fűrésszel indult feléjük.

A rendőrök lefújták gázspray-vel, majd megbilincselték. A férfi a rendőrautóban rosszul lett, elvesztette az eszméletét, majd elhunyt. Sem a rendőröknek, sem az általuk kihívott mentőknek nem sikerült őt újraéleszteniük. A rendőrség vizsgálja, hogy a férfi nem állt-e valamilyen drog hatása alatt.

A bulvárlap által megkérdezett addiktológus, dr. Funk Sándor állítása szerint bizonyos kábítószerfajták és a hirtelen bekövetkező stresszhelyzet közös hatása akár végzetes is lehet. Sőt az is előfordulhat, hogy az adott személyek olyan előrehaladott szívbetegségben szenvednek, amelyet még nem észleltek magukon.

Helyszínelő rendőrök a Rákóczi úti épületnél - MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Helyszínelő rendőrök a Rákóczi úti épületnél – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Bors megjegyzi, az elmúlt években többször is előfordult, hogy rendőri intézkedés alá vont illetők hirtelen halált haltak.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus