Aktuális

Buszon akartak locsolkodni, bunyó lett belőle

Két férfi a 68-as buszon szeretett volna hódolni a húsvéti szokásnak, mégpedig erőszakos módon. A locsolkodási kísérlet azonban verekedésbe torkollt. A kőbányai rendőröknek kellett közbeavatkozniuk nagypénteken.

Péntek délután a Budapest X. kerületében, a Kozma utcában haladó 68-as buszon tartózkodó B. Ferencet és feleségét két férfi azzal szólította meg, hogy az asszonyt szeretnék húsvét alkalmából meglocsolni.

A házaspár ez ellen tiltakozott, ami miatt szóváltás, majd dulakodás alakult ki a férfiak között, akik kölcsönösen ütni kezdték egymást. A verekedés közben B. Ferenc egy kést vett elő, aminek hatására a másik két férfi abbahagyta bántalmazását – számolt be a police.hu.

Buszon akartak locsolkodni, bunyó lett belőle

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a három férfit a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Az ügyben garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Még több húsvéti hagyomány az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top