Húsvétkor is hozza a formáját a szeszélyes április

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A négynapos ünnep alatt lesz majd olyan nap, amikor talaj menti fagyra is számítani kell. Mutatjuk a húsvéti időjárást.
2017. 04. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ma, nagypénteken sok lesz a fátyol- és gomolyfelhő, de emellett rövidebb-hosszabb időre mindenhol kisüt majd a nap. Helyenként – elsősorban az ország nyugati és keleti részein – lehet gyenge záporeső. Napközben a délnyugati területek kivételével ismét megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul – írja a Kiderül.hu.

Szombatra már megnövekszik a felhőzet, és az ország déli felén eső, záporeső várható. Megélénkül a nyugati, délnyugati szél, éjszaka pedig talaj menti fagyra is számítani kell: a hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul.

Húsvétkor is hozza a formáját a szeszélyes április

A húsvétvasárnap borúsan indul, de napközben felszakadozik a felhőzet és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Az északnyugati szél – főként a Dunántúlon – viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű.

Húsvéthétfőn változóan felhős időjárásra kell számítani: napos időszakokkal és elszórtan záporokkal. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus