Aktuális

Ez történik ma, Sarah Michelle Gellar születésnapján

Budapesten péntek reggel 06:00-kor kel fel a nap, és 19:29-kor nyugszik. Sarah Michelle Gellar szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 14.

Ezen a napon:

1849-ben Debrecenben az országgyűlés határoz a függetlenségi nyilatkozat kiadásáról és a Habsburg-ház trónfosztásáról. Kossuth Lajost kormányzó-elnökké választják. 1865-ben John Wilkes Booth meglövi Abraham Lincoln amerikai elnököt, aki másnap belehal sérülésébe. 1912-ben első útján jéghegynek ütközik a Titanic utasszállító luxushajó 23:40 perckor, 150 kilométerrel Új-Fundland partjai előtt. Másnap hajnalra elsüllyed, 1517 utas életét veszti. 1977-ben Sarah Michelle Gellar szülinapja.

Ez történik ma, Sarah Michelle Gellar születésnapján

A nap mottója:

“A kutyát sem a póráz teszi hűségessé.”

Szőcs Henriette

Névnap:             

Április 14-e Tibor, Bende, Bene, Benedek, Gusztáv, Jusztián, Lavínia, Lídia, Maxim, Tiborc, Tomázia és Tomazina napja.

Április 14-én született:

Adrien Brody színész, Sarah Michelle Gellar színésznő, Esterházy Péter író és Ritchie Blackmoore zenész

Időjárás:

A fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Főként az északkeleti határnál, valamint nyugaton, délnyugaton kisebb eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szelet többfelé erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul, helyenként talaj menti fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű, északkeleten lesz a hidegebb.        

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Nagyon felbosszant, ha azt érzed, hogy valaki be akar avatkozni az életedbe, pedig úgy tűnik, hogy ez most szinte teljesen elkerülhetetlen lesz.

Szinte biztos, hogy valaki úgy érzi, hogy pénteken meg kell neked mondani azt, hogy mit kell tenned.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top