Aktuális

Ez történik ma, Hernádi Judit születésnapján

Budapesten kedden reggel 06:05-kor kel fel a nap, és 19:24-kor nyugszik. Hernádi Judit születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 11.

Ezen a napon:

1842-ben Dardzsilingben meghalt Kőrösi Csoma Sándor. 1896-ban Hajós Alfréd versenyúszó megszerezte az első magyar olimpiai aranyérmet. 1956-ban Hernádi Judit születésnapja. 1963-ban XXIII. János pápa kiadta a “Pacem in terris” (Békét a földön) kezdetű szociális enciklikát, melynek témája a béke és az emberi jogok volt.

Ez történik ma, Hernádi Judit születésnapján

A nap mottója:

“Ha egy ember úgy véli, hogy nem tud hegedülni, akkor eszébe sem jut a kezébe venni a vonót, és megpróbálni valamit eljátszani, igaz? Nem tudok hegedülni, mondja, és pont.” – Alekszandra Marinyina

Névnap:             

Április 11-e  Leó, Ariella, Arietta, Arlett, Gemma, Glenda, Glenna, Glória, Godiva, Laura, Szaniszló és Szatmár napja.

Április 11-én született:

Weiss Manfréd nagyiparos, Hernádi Judit színésznő

Időjárás:             

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, napközben csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Szórványosan, főként délen és keleten várható eső, zápor, délelőtt délkeleten egy-egy zivatar sem kizárt. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megerősödik, napközben a Dunántúlon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között várható, délkeleten lesz a legmelegebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Egy olyan problémával találod szemben magadat, amelyet csak a kreativitásod segíthet megoldani.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top