Életfogytot kapott a szerelmét halálra késelő férfi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Életfogytiglanra ítélték azt a férfit, aki tavaly márciusban halálra szurkálta szentendrei nőismerését. Legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.
2017. 04. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházra ítélt első fokon a Budapest Környéki Törvényszék hétfőn egy férfit, aki ötvenhatszor szúrta meg áldozatát.

 A vádlott, K. A. és H. H. É. 2014 novemberében ismerkedett meg. K. A. Angliában dolgozott, ezért viszonylag ritkán találkoztak. A férfi szerelmes lett, közös jövőt tervezett a nővel, de ő ezt elutasította. A vádlott 2015 márciusában Magyarországra érkezett, és ezután folyamatosan kérlelte a sértettet, hogy találkozzon vele. Ebbe H. H. É. végül nagy nehezen belement.

A középkorú nő azon az éjjelen két gyermekével volt otthon. Beengedte a vádlottat, de a beszélgetésük hamarosan indulatos vitába fordult. A nő elutasító viselkedése miatt K. A. hirtelen elővett egy kést, és legalább ötvenhatszor megszúrta őt, főként a mellkasán és a nyakán. H. H. É. rövid időn belül meghalt.

A vádlott elmenekült a helyszínről, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Később pedig becsöngetett egy házba, és segítséget kért az ott lakóktól.

Az elsőfokú ítélet szerint - amely ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett - K. A. legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus