Aktuális

Ez történik ma, Patricia Arquette születésnapján

Budapesten szombat reggel 06:10-kor kel fel a Nap, és 19:19-kor nyugszik. Patricia Arquette születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 8.

Ezen a napon:

1812-ben az I. Gusztáv svéd király alapította Helsinkit I. Sándor orosz cár – Turku helyett – a Finn Nagyhercegség fővárosává teszi. 1904-ben aláírják Londonban a francia-angol egyezményt (Entente Cordiale: “szívélyes egyezmény”), megalakul az Antant. 1968-ban Patricia Arquette születésnapja.

Ez történik ma, Patricia Arquette születésnapján

A nap mottója:

A hűség arra jó, hogy a másikat olyasmire vegyük rá, amit nem akar.

Doktor House c. film

Névnap:             

Április nyolcadika Dénes, Dienes, Denton, Júlia, Julilla, Julitta, Valter, Walter, Zselyke és Zsüliett napja.

Április nyolcadikán született:

Izzy Stradlin zenész, Patricia Arquette színésznő

Időjárás:             

Napközben sok gomolyfelhő képződik, ezek helyenként kisebb záporesőt is produkálnak, majd estére kiderül az ég. A Dunántúlon és a Duna vonalában, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3, 8 fok között alakul, de északkeleten néhol -1, +2 fok is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 18 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “nagy feladatok várnak rád a munkahelyeden, és talán félsz is ezektől a nagy feladatoktól, pedig nem kellene úgy félned tőlük”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top