Aktuális

Mozifilm készül a legendás Puskás Ferencről

Mozifilmet forgat Andy Vajna a legendás futballistáról, Puskás Ferencről. Ráadásul a filmet az Elemi ösztön forgatókönyvét jegyző Joe Eszterhasszal közösen készítik. Hogy nagyszabású produkció lesz, az egy pillanatig sem kétséges.

A legendás futballistáról, Puskás Ferencről készít filmet Andy Vajna producer és Joe Eszterhas, a világhírű magyar származású amerikai forgatókönyvíró.

Andy Vajna hosszabb ideje gondolkodott az ötleten, hogy izgalmas, a közönség számára is érdekes és vonzó mozifilmet készítsen a leghíresebb magyar labdarúgóról. Joe Eszterhas pedis máris hozzálátott a film forgatókönyvéhez. “Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” – mondta Andy Vajna.

Joe Eszterhas magyar származású amerikai író és producer nevéhez olyan filmek köthetők, mint az Elemi ösztön, a Flashdance, a Music Box vagy épp a Showgirls. Joe Esterhas szerint “Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás Ferenc életéről mozifilm készüljön. Egyelőre dolgozunk az ötleten, sok a nyitott kérdés, de mindenképpen nagyszabású nemzetközi, magánfinanszírozású produkcióban gondolkodunk.”

Izgalmas mozifilmet készít Puskás Ferenc életéről Andy Vajna és Joe esterhas
Izgalmas mozifilmet készít Puskás Ferenc életéről Andy Vajna és Joe Eszterhas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top