Aktuális

Ezért halhatott szörnyet a magyar siklóernyős

Szörnyethalt szerdán egy magyar siklóernyős Portugáliában. A férfi az Abrantes városban található várról akart elindulni és a levegőbe emelkedni, amikor váratlanul a falnak csapódott. Közben az is kiderült, mi okozta a balesetet.

A 48 éves magyar férfi Portugália Abrantes városban repült siklóernyőjével, amikor váratlanul a vár falának csapódott és meghalt.

A Blikk úgy tudja, a férfi tapasztalt siklóernyős volt. A portugál rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, annak lezártáig semmilyen tájékoztatást nem adnak. A férfi a Sirius Repülő Klubbal utazott Portugáliába.

A repülőklub vezetője szerint az abrantesi vár viszonylag jól repülhető, népszerű helynek számít a sárkányrepülősök körében. Gyakorlott pilóták a várfal belső részének számító starthelyre is vissza tudnak szállni.

A baleset vélhetően a hirtelen megváltozott időjárási körülmények miatt következhetett be. A szél váratlanul irányt váltott, így sodorhatta a férfit a várfalhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top