Aktuális

2 hétig még őrizetben marad a Szentendrei úti ámokfutó

A Szentrendrei úti halálos balesetet okozó férfit április 20. előtt egészen biztosan nem engedik szabadon. A sofőr ugyan próbálkozott a fellebbezéssel, de azt a másodfokú bíróság elusította.

Helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék az elsőfokú bíróság végzését, amely alapján április 20-ig előzetes letartóztatásban tartják a Szentendrei úti tragikus balesetet okozó sofőrt. A férfi és ügyvédje ugyanis fellebbezett az első fokú határozat ellen.

A 24.hu úgy tudja, a másodfokon eljáró bíróság lehetőséget látott a bűnismétlés veszélyre, illetve a házi őrizetbe helyezés pedig esélyt adhatott volna a halálos balesetet okozó férfi szökésére, elrejtőzésére.

A férfi előzetes letartóztatásáról március 20-án a Budai Központi Kerületi Bíróság döntött ugyanezen okokra hivatkozva, valamint tartottak attól is, hogy a gyanúsított akadályozhatja a bizonyítási eljárást. A férfit ekkor még kórházban ápolták, azóta már felgyógyult a sérüléseiből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top