Aktuális

Meztelenül találtak rá, azt hitte, sellő

Egy szinte meztelen, csuromvizes nőt találtak egy út mentén Kaliforniában, aki azt állította magáról, hogy sellő, és a közeli tóban lakik. A rendőröket bár meglepte a válasz, ennél meghökkentőbb dolog is kiderült a Joanna nevű sellőről.

Egy magát sellőnek valló nővel akadt némi gondja a fresnói rendőrségnek, miután alig akart magáról többet megosztani az őt kérdező rendőrökkel, mint hogy ő Joanna, a közeli tóban lakó sellő. Joannát egy autós találta április 4-én éjjel Fresno mellett, mikor megállt megkérdezni a szinte meztelen, csuromvizes nőtől, hogy segíthet-e neki valamiben.

Joanna azt kérte a férfitől, hogy vigye őt kórházba, innen hívták a rendőröket, hogy segítsenek meghatározni a nő személyazonosságát. A vizsgálatok alatt kiderült, hogy a nőnek mindkét lábán össze vannak nőve a lábujjai.

 

Kihallgatása alatt a lány nem tudott, vagy nem akart többet mondani a rendőröknek, így eltűnt személyként kezelték, és a lakosság segítségét kérték az azonosításhoz.

Jelenleg úgy áll az ügy, hogy a fresnói rendőrök sejtik, ki lehet a magát sellőnek valló Joanna, de még várnak az információk megerősítésére.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top