Aktuális

Rémisztő videó: szemben haladt a kamion a forgalommal

A hátborzongató videó tanúsága szerint a kamion sofőrjét csöppet sem zavarta, hogy a piros lámpán kanyarodott a 85-ös számú főútra, majd szemben haladt tovább.

A kamion sofőrjét a videó tanúsága szerint csöppet sem izgatta a közlekedési lámpa piros jelzése Abdánál az 1-es számú főúton. A Kisalföld olvasója szerint óriási szerencse, hogy nem történt komoly baleset.

A teherautó sofőrje vagy elnézte a lámpa jelzését, vagy csak türelmetlen volt, és megunta a várakozást, mire a lámpa zöldre vált a 85-ös számú főút felé. A videó készítője szerint inkább tudatosan kockáztatott, és bízott a vakszerencsében. A lámpa tilos jelzése ellenére bekanyarodott, majd a forgalommal szemben haladt az éjszakában. Ez az a közlekedési helyzet, amit a legrémesebb álmokban sem szeretnétek látni. A videót készítő sofőr is igencsak megrémült a manőver láttán, azt már nem idézzük, ami ekkor csúszott ki a száján… persze, teljesen jogosan.

Döbbenetes felvétel következik.

A kamionost nem aggasztotta, hogy szemben halad a forgalommal Abdánál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top