Aktuális

Megvédték a szülők a pedofíliával vádolt úszóedzőt

Néhány napja bombaként robbant az úszószövetség újabb botrányának híre. Az MTK úszóedzőjét, Tóth Ramont a szülők azóta a védelmükbe vették, szerintük mindez csak az edző lejáratásáról szól.

Az edző három éve dolgozik az MTK úszószakosztályánál, akinek ügyét már a rendőrség is vizsgálja. A pedofíliával vádolt férfi tagadja, hogy kiskorú lányoknak küldött volna szeméremsértő fotókat.

A Blikk szerkesztőségéhez juttatták el az egyesületben úszó gyerekek szülei azt a közleményt, amelyben kiállnak az edző személye mellett. A szülők szerint teljes mértékben valótlan az állítás, amely szerint Tóth Ramon zaklatta volna a gyerekeket. Az ellene irányuló feljelentés és hírek mindössze arra szolgálnak, hogy lejárassák az edzőt. “Mélységesen felháborít, és egyben elszomorít minket, hogy ez megtörténhetett, ráadásul ne feledkezzünk el a gyermekeinkről sem” – áll az MTK Budapest úszóinak szülői közössége közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top