Aktuális

Csalók fosztogatnak a Főgáz nevében

Ismét csalók járják az országot, akik most a Főgáz nevében szednének pénzt azoktól, akiket sikerül megtéveszteniük.

Több visszaélés is történt a Főgáz nevében a közelmúltban, szerte az országban. Az egyik ismert módszer, hogy az ismeretlenek a Főgáz nevében akarnak bejutni az ügyfelek lakásába, hogy ott szén-monoxid-érzékelőket szereljenek fel, és ezért pénzt kérjenek. Elterjedni látszik az a mód is, hogy kisebb falvakban a Főgázra hivatkozva idős emberekhez csengetnek be a csalók, majd megkísérlik egy összegben beszedni a vélt díjhátralékot. 

A csalók nem tudják, hogy a Főgáz nem végeztet szén-monoxid vagy füstérzékelő-felszerelést, illetve nem szed be díjhátralékot személyes megbízottak útján. Személyes megkeresések esetén a Főgáz mindig előzetesen értesíti az érintett felhasználókat annak időpontjáról. 

Sőt! A gázmérőt leolvasó, vagy szerelési munkákat végző alkalmazottaknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy készpénzt vegyenek át az ügyfelektől munkájuk során, ugyanis a Főgáz sosem végeztet a helyszínen, készpénzben fizetendő munkát.

Akik mégis gyanús magatartást észlelnek, jelentsék be a társaság ügyfélszolgálatának 06-40-474-474-es, ingyenesen hívható számán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top