Aktuális

Elaludt a kamrában a lúzerdíjas tojástolvaj

Igencsak mosolyra fakaszt annak a lúzer tolvajnak az esete, aki belopózott a vidéki házaspár kamrájába, hogy tojást lopjon, aztán szépen bealudt. Mondhatnánk ilyen nincs – de igen, van.

Vígjátékba illő, ami a minap történt Szinye községben egy fiatal férfival. A tolvaj a háziaknak már korábban is feltűnt, amikor zacskóval a kezében a házuk előtt tántorogott. A férfi aztán a szúnyoghálót átszakítva jutott a ház kamrájába, ahonnan tojást és sört akart lopni.

A háziúr akkor vette észre a fiatal férfit, amikor takarmányért ment a kamrába, hogy megetesse a szárnyasokat. Az ajtó zárva volt ugyan, de az ablakon keresztül is látta a szúnyoghálón tátongó rést. A béna tolvaj úgy bealudt, hogy csak a lába lógott ki a polcok alól. “Betépve elaludt, talán a sörből is ivott, én nem tudom” – mesélte a történteket a Joj TV-nek a gazda.

A Parameter.sk úgy tudja, a férfi táskájában 18 tojást és két doboz sört találtak. A tolvaj felriadt, amikor a gazda benyitott a kamrába, és azonnal eliszkolt. A rendőröknek ugyanakkor két órájukba sem telt, hogy elfogják. A lúzer tolvaj ellen lopás ügyében indítottak eljárást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top