Aktuális

Ez a férfi robbantott a szentpétervári metróban

Rögzítette a szentpétervári metró kamerarendszere azt a férfit, aki a gyanú szerint robbantott az orosz városban, már terrortámadásról beszélnek.

Már van felvétel arról a személyről, aki a gyanú szerint egy bőröndben elhelyezett pokolgépet hozott működésbe a szentpétervári metróban hétfő kora délután.  “A metró kamerái rögzítették a robbanás feltételezett szervezőjét” – mondta az illetékes. A támadást már terrortámadásnak nevezi az orosz Nyomozó Bizottság, de más lehetséges verziókat is mérlegel. A robbanásban a legfrissebb információk szerint 9-en haltak meg, és több tucatnyian megsérültek.

Időközben szakértők hatástalanították a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson talált, fel nem robbant házi készítésű pokolgépet – közölte az orosz terrorellenes bizottság.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk: egy házilag készített robbanószerkezet robbant Szentpéterváron a metróban a Szennaja Ploscsagy és Tyehnologicseszkij Insztyitut állomások között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top