Aktuális

Újabb pedofilbotrány robbant az úszószövetségben

Már a rendőrség vizsgálja Tóth Ramon úszóedző ügyét, akit azzal vádolnak, hogy kiskorú lányokat molesztált. Újabb botrány robbant ki az úszószövetségben.

Az MTK-ban úszóedzőként dolgozó Tóth Ramon ügyét már a rendőrség is vizsgálja. A BRFK a pedofíliával vádolt férfi ügyében több úszószakembert hallgat meg hétfőn, ezzel kapcsolatosan feljelentés-kiegészítést is bekértek.

A legújabb úszóbotrány szerint az edző kiskorú lányoknak küldözgetett olyan fotót, amelyen anyaszült meztelenül, ágaskodó nemi szervvel látható. A férfi elismerte, valóban ő látható a képen, de azt mondta, az hét évvel ezelőtt készült, és csak a barátnőjének küldte el. Azt nem tudni, ki volt az a bizonyos barátnő, és akkoriban hány éves lehetett.

A Bors úgy tudja, miként Kiss László évtizedekkel ezelőtti ügyét Gyárfás Tamás meggyengítésére használták fel, most is hasonló okokból robbant a botrány. Az eset napvilágra kerülését követően ugyanis lemondásra szólították fel Bienerth Gusztávot, az úszószövetség jelenlegi elnökét, aki, ha tudott Tóth Ramon ügyéről, akkor azért, mert ennek ellenére szponzorautót adott neki, ha pedig fogalma sem volt róla, akkor meg azért. Állítólag az autóval hálálta meg Bienert Tóth Ramon szívességét, amit még a megválasztása előtt neki tett. 

Újabb botrány robbant az úszóknál
Újabb botrány robbant az úszóknál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top