Aktuális

Gyorsan gyógyul a Szentendrei úti ámokfutó

A gerince sérült a balesetet okozó férfinek, de a Blikk információi szerint hamar felépülhet a tököli rabkórházban a 28 éves férfi.

Március végén súlyos közlekedési baleset történt Budapesten a Szentendrei úton. Egy pirosnál várakozó autóba ütközött bele hátulról, fékezés nélkül egy Mercedes, amelynek sofőrje az ütközéstől kirepült a kocsiból, ezért maradt életben. A vétlen BMW-ben ülő Janza Richárd kajakozó és barátja azonnal meghalt. Korábban megszólalt a vétlen autóban ülő fiatal férfi apja is, azt mondta, folyton látja a fiát, ahogy az Szentendrei úton fekszik.

A baleset okozóját súlyos sérülésekkel ápolták az egyik fővárosi kórházban, itt tartóztatták le, aztán átszállították a tököli rabkórházba. A Blikk információi szerint az ittasan balesetet okozó 28 éves férfi állapota rohamosan javul, igaz, a gerince sérült meg, és korábban azt gondolták, lebénulhatnak a lábai, ám mostanra úgy tűnik, maradandó sérülés nélkül felépül majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top