Aktuális

Imádságot szerveznek a lúgos orvos családjáért

Közös imádságot tart a Zugligeti Szent Család Egyházközség a másodfokon kilenc év fegyházra ítélt lúgos orvos családjáért. Áldozata azt kérdi, érte miért nem imádkoznak.

Nem ad sok esélyt a Zugligeti Szent Család Egyházközség, amely honlapjának mottójául azt választotta: “Ami nem Isten, az semmi és semminek is kell tartani.” Ők szerveznek közös imádságot a lúgos orvos családjáért – tudta meg a Bors.

Az áldozata – akinek ágyékát a másodfokú bíróság ítélete szerint B. Krisztián egykori orvos lúggal maratta szét – a lapnak azt mondta, megérti, hogy imádkoznak a családért, hisz ők is áldozatok valahol, de feltette a kérdést, hogy érte ki imádkozik.

A Bors megkereste a zugligeti plébánost is, aki szerint magánügy, ki és miért imádkozik, az újságírót pedig felszólította, hogy ne kutakodjon, ne érdeklődjön, majd bontotta a vonalat.

B. Krisztiánt másodfokon kilenc év fegyházra ítélték, és örökre eltiltották orvosi hivatásától. A férfit az ítélethirdetés után nem vették azonnal őrizetbe, de kedden már rendőrök keresték, mire a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori igazgatója feladta magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top