Aktuális

Kőszegről eltűnt lányokat keres a rendőrség – fotó

Két lány után adott ki körözést a rendőrség, akik kőszegi tartózkodási helyükről tűntek el még februárban. A lányokról azóta nem tudni semmit, együtt léptek le.

A lakosság segítségét kéri a Kőszegi Rendőrkapitányság két lány eltűnésének ügyében. A lányok február 13-án, együtt távoztak kőszegi tartózkodási helyükről, de azóta nem tudni róluk semmit.

Az eltűnt lányok egyike Németh Vanessza Julianna 17 éves szombathelyi lakos, aki 165 centiméter magas, normál testalkatú, arca ovális, haja hosszú, fekete színű. Vele együtt távozott a celldömölki lakhelyű Illés Angelika Boglárka, aki 13 éves, 155 centiméter magas, normál testalkatú, arca ovális, haja hosszú, sötétbarna színű.

Fotó: police.hu
Németh Vanessza Julianna és Illés Angelika Boglárka – Fotó: police.hu

A Kőszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki fényképen látható lányokat felismeri, vagy hollétükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 107-en, illetve a 112-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top