Aktuális

Tatai gyerekgyilkosság: életfogytig tartó börtönt kapott az anya

Tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a nőt, aki 111 késszúrással ölte meg 8 éves kislányát egy panzióban.

Ítéletet hirdetett a Tatabányai Törvényszék annak a nőnek az ügyében, aki még 2015 áprilisában brutális kegyetlenséggel megölte 8 éves lányát. A nő tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott, nem bocsátható szabadlábra sosem. A Bors szerint a nő a tárgyalásra jó kedélyűen érkezett, az ítéletet rezzenéstelen arccal fogadta.

A megrázó esetről többször beszámoltunk mi is: 2015 áprilisában a nő engedéllyel elhozta 8 éves lányát az édesapjától, majd egy tatai panzióban vettek ki egy szobát. Itt a nő folyamatosan részeg volt, a gyermeket is pezsgőbe kevert nyugtatóval itatta, majd a kába kislányt 111 késszúrással megölte, majd egy zsineggel fojtogatta is.

A nő a tettét beismerte, bár vallomása szerint csak arra emlékszik, hogy a halott kislány mellett ébred fel. Tagadta viszont, hogy leitatta és begyógyszerezte volna a kislányt. A bíróság szerint a nő tettét bosszú vezérelte, mert a kislány és édesapja új családjával együtt Németországba költözött volna.

A törvényszék ítélete nem jogerős, mivel a vádlott és védője fellebbezett a döntés ellen.

Olvass még a tatai gyermekgyilkosságról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top