Aktuális

“Jó napot, én vagyok a villanyszerelő!” – kiabálta önkielégítés közben

Legalább négy esetről tud a rendőrség, amikor a 35 éves mezőtárkányi férfi hívatlanul és meztelenül jelent meg idegen nők lakóhelyén, hogy önkielégítést végezzen az ott tartózkodók szeme láttára.

A 35 éves férfi elsőként 2015 őszén ment be egy sarudi ház bekerítetlen udvarára, ahol meztelenre vetkőzött, majd miközben a teraszon a rokonaival beszélgető háziasszonyt nézte, önkielégítést végzett. A nő fia észrevette ezt, megpróbálta felelősségre vonni a vádlottat, aki azonban ekkor a személygépkocsijába ülve elmenekült a helyszínről.

Egészen 2016. január végéig várt a következő nyilvános “szereplésre”, igaz, ehhez még az otthonát sem hagyta el. Meztelenül kiment háza utcafronti kerítéshez, és ott, a szemközti ház udvarán tevékenykedő nő felé fordulva végezett önkielégítést. Ezúttal a nő élettársa volt az, aki elzavarta a vádlottat a kerítéstől.

2016 júniusában egy mezőtárkányi ház udvarán sétált meztelenül, s hogy felhívja magára a figyelmet, azt kiabálta: “Jó napot, én vagyok a villanyszerelő!”, majd önkielégítésbe kezdett. Pár hónapra rá, októberben egy füzesabonyi ház másfél méter mély vízelvezető árkában végzett meztelenül önkielégítést akkor, amikor egy 17 éves lány az édesapja társaságában a közelében tartózkodott.

A Heves megyét sújtó szeméremsértési sorozatnak akkor lett vége, amikor a rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték a 35 éves férfit. Most a Füzesabonyi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért a szatírra, illetve pártfogó felügyeletét is elrendelte, továbbá a férfinak kell kifizetni a 200 ezer forintra rúgó perköltséget is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top