Aktuális

Hárman támadtak a buszsofőrre a piros lámpánál – videó

Egy nő a záróvonalon áthaladva sorolt be egy busz elé kocsijával. A buszsofőr kiabálni kezdett, majd két férfi is bekapcsolódott, és jött a verekedés.

Az eset tavaly nyáron történt Győrben, az ügyészség most emelt vádat négy személy ellen. Az autóját vezető nő a záróvonalon áthaladva váltott sávot, és bevágott egy busz elé a körforgalom előtt. A buszsofőr a következő piros lámpánál kiszállt a buszból, és számon kérte rajta. A kiabálás után a nő mellett ülő férfi is kiszállt az autóból, lökdösni és ütlegelni kezdte a buszsofőrt, aki nem hagyta magát.

A busz és az autó előtt egy másik kocsi is haladt, amely szintén megállt. A nő testvére vezette, aki szintén bekapcsolódott a verekedésbe, és nekifutásból belerúgott a buszsofőrbe. Mikor a három férfi befejezte a verekedést, a nő is kiszállt az autójából, és megpofozta a buszsofőrt, utána még egy kicsit verekedtek négyen – rakta össze az eseményeket a Bors.

A buszsofőrön kívül mindenki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett. A négy érintettet az ügyészség megvádolta csoportos garázdasággal, a buszsofőrt ezen túl testi sértés elkövetésével is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top