Aktuális

Háromszor mászott fel egy nő a Fehér Ház kerítésére

Egy 38 éves nő hat nap alatt háromszor mászott fel a Fehér Ház kerítésére Washingtonban. A biztonsági őrök elfogták, azt mondta nekik, hogy Donald Trumppal akart beszélni.

A 38 éves Marci Anderson Wahl Washington államból érkezett a fővárosba. A nőt először múlt hét kedden hajnalban tartóztatták lem, amikor cipőfűzője beakadt a kerítésbe. A biztonságiak leszedték, majd kihallgatták, aztán szabadon engedték. Annak ellenére, hogy szerdán bírósági végzésben megtiltották neki, hogy akár csak megközelítse a Fehér Házat, pénteken újra próbálkozott, de akkor a kerítésig sem jutott.

Az újabb sikertelenség sem szegte a kedvét, vasárnap már hátizsákkal – benne takaróval – mászott fel a Donald Trump elnöki hivatalának kerítésre. Marci Anderson Wahlt harmadszor is letartóztatták, úgy tudni, vasárnap már nem engedték szabadon. Azt mondta, az elnökkel akart beszélni. Donald Trump mindhárom próbálkozás idején a Fehér Házban tartózkodott.

Márciusban a 38 éves nő mellett egy egy 26 éves férfinak is sikerült fölmásznia a Fehér Ház kerítésére. Sőt, ő sokkal messzebb jutott, ugyanis be is jutott a Fehér Ház kertjébe, csak tizenöt perc elteltével vették észre az őrök.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top