Aktuális

Képtelen volt rabolni a nő, most a börtönt is megúszná

Fellebbezett az ítélet ellen az az esztergomi nő, aki tavaly augusztusban egy 85 éves férfit akart kirabolni, de az sem sikerült neki.

Hat év fegyházat kapott első fokon az a 48 éves nő, aki tavaly augusztus 21-én Esztergomban támadt egy idős férfira. A rablónő megpróbálta elragadni a járókerettel közlekedő 85 éves áldozat autóstáskáját, amiben 150 ezer forint volt. Amikor ez nem sikerült egyből, a nála lévő gázspray-vel arcon fújta.

Az idős férfi azonban nem engedte el a táskát, csak mikor másodszor is arcon fújták gázsprayvel. Arra azonban a rablónő sem számított, hogy áldozata nem adja fel, dulakodtak, majd a kitartó nyugdíjas elkapta a rabló lábát és segítségért kiabált.

Erre figyeltek fel járókelők, akik közbeléptek, így csak a rablónő menekült el, a táska megmaradt. Mivel az esetről felvétel is készült, ezért N. S.-t beazonosították, és az Esztergomi Járásbíróság el is ítélte, ám a nő fellebbezett. (Via: Kemma.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top