Aktuális

Ez történik ma, Chaka Khan születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 05:42-kor kel fel a Nap, és 17:58-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmik történnek:

2017. III. 23.

Ezen a napon:

1939-ben Bartók Második hegedűversenyének bemutatója. 1950-ben megalakul a Meteorológiai Világszervezet, az ENSZ specializált szervezete (World Meteorological Organization, WMO). 1953-ban Chaka Khan születésnapja.

Ez történik ma, Chaka Khan születésnapján

A nap mottója:

Érzem, hogy van egy univerzális tudat a generációnkban, hogy már mindent kimondtak, és megtettek. Igaz, de kit érdekel, ha még mindig szórakoztató lehet úgy tenni, mintha.

Kurt Cobain

Névnap:

Március huszonharmadika Emőke, Appia, Emő, Kartal, Odin, Ottó, Údó és Emese napja.

Március huszonharmadikán született:

Kuroszava Akira filmrendező és Chaka Khan énekes

Időjárás:

Csütörtökön igazi tavaszi idő lesz, de kezdetben északon és keleten, napközben pedig északon és a középső tájakon kialakulhat zápor vagy zivatar. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet a délies szél. Hajnalban 3 és 10, napközben 17 és 24 fok között alakul a hőmérséklet, délen, délkeleten lesz a legmelegebb. Nem várható fronthatás.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “ma fogékonyabb vagy a gyengédségre, aminek köszönhetően csodálatos érzelmi pillanatokat élhetsz át”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top