Aktuális

Kerti budiből került előzetesbe a besurranó

Előzetes letartóztatásba került az a 37 éves esztári férfi, aki több illetéktelen behatolással is gyanúsít a rendőrség. A bűnözőnek sem a csendes munka, sem a rejtőzködés nem erőssége.

Túl hangosan kutatott értékek után egy idős nő pocsaji házában egy esztári férfi, a tulajdonos a hangokra felfigyelve telefonon hívta fel ismerősét, hogy idegen van a házában. Az ismerős és még néhányan az idős nő házához siettek, ahol az udvaron összetalálkoztak az elkövetővel, aki meglátva őket a közeli udvari illemhelyre menekült, majd magára zárta az ajtót.

A rejtekhely - Fotó: police.hu
A rejtekhely – Fotó: police.hu

Az ismerősök egyből hívták a rendőröket, akiket végül nem várt meg a 37 éves férfi, hanem kirontott a budiból, és a kerítésen átlendülve kereket oldott. A rendőrség széles körű adatgyűjtés után beazonosította B. Ferencet, akiről kiderült, hogy több hasonló bűncselekményt is elkövethetett.

A besurranó tolvajt egy pocsaji családi ház szekrényében találták meg a rendőrök, ahonnan előzetes letartóztatásba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top