Aktuális

Ma sem jár a felújított metró

Hétfőn ünnepélyesen átadták, kedden egyáltalán nem ünnepélyesen meghibásodott, szerdán pedig már forgalomba sem állt a felújított szerelvény a 3-as metró vonalán.

Nem állt forgalomba szerdán reggel a felújított orosz metrószerelvény,  a szerelők ugyanis még keresik a keddi ajtóhiba okát. A hiba tegnap megszűnt, de a BKV biztosra akar menni, hogy nem fordul elő újra – tudta meg az Index több forrásból.

A hétfőn átadott, felújított 3-as metró szerelvényéről kedd délután a Gyöngyösi utcai megállóban leszállították az utasokat, mert  a járművezető ajtójelzéshibát észlelt.  

Ma sem jár a felújított metró

A BKV kedd délutáni sajtóközleményében azt írta, hogy az említett hibajelenség az ajtók működését nem befolyásolta, így az utasok biztonságát sem veszélyeztette, de a hiba okának megállapítása érdekében a szerelvényt ideiglenesen kivonták a forgalomból. Megjegyezték, hogy az  újonnan forgalomba állt szerelvényeknél – mint minden új vagy felújított műszaki rendszernél – a kezdeti időszakban a kisebb meghibásodások, működési zavarok nem tekinthetők szokatlannak; a hibajelenség okát a szerelvényekre adott jótállás keretében a METROWAHONMASH fel fogja tárni, és a hibát térítésmentesen kijavítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top