Aktuális

Leégett a Robin Hood című film díszlete Etyeken

Úgy tudni, hogy a Robin Hood című film díszlete semmisült meg abban a tűzben, ami délelőtt tombolt a Korda filmstúdió egyik csarnokában.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, kedd délelőtt tűz ütött ki az etyeki Korda filmstúdió egyik csarnokában, ahol a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint fadíszletek, kellékek és festékanyagok égtek.

MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Harminc-negyven embert kellett kimenekíteni a csarnokból, a tűzben nem sérült meg senki, még Jaimei Foxx sem. A tűz intenzitását jellemzi, hogy a fémcsarnok teteje deformálódni kezdett a nagy hőhatás miatt.

MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Velvet úgy tudja, hogy a tűz a Robin Hood című hollywoodi szuperprodukció legnagyobb díszletét emésztette fel. Kresmery Dániel, a Korda Filmstúdió produkciós vezetője elmondta: az elmúlt napokban filmet forgattak az érintett műteremben, annak díszletei voltak csak a csarnokban. A tűz keletkezésekor, reggel fél kilenckor nem forgattak – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top