Aktuális

Magyar kislány lett a legbájosabb egy nemzetközi szépségversenyen

Úgy látszik, Kelet-Európában is egyre nagyobb sikerük van a gyermekszépségversenyeknek, amire magyar szülők is előszeretettel viszik el gyermekeiket. A bulgáriai Little Miss & Mister Galaxy versenyen egy 4 éves magyar kislány lett a legbájosabb.

Egy hódmezővásárhelyi 4 éves kislány lett kategóriájának legjobbja, ő kapta meg a legbájosabb versenyző díjat a bulgáriai Little Miss & Mister Galaxy gyermekszépségversenyen, ahol tilos a smink használata.

A Blikk szerint a 4 éves hódmezővásárhelyi Nagy Boglárka cukiságával vette le a lábáról a közönséget, a zsűrit pedig rendhagyó színpadi produkciója és a kislány szépsége ragadta meg. Boglárkán kívül a 11 éves Tarsoly Zsófia és a 10 éves Alföldi Bence képviselte hazánkat. Zsófi a talent és a beauty kategóriákat nyerte, míg Bence kategóriájának talent győztese lett.

A Little Miss & Mister Galaxy gyermekszépségversenyen összesen 35 gyerek vett részt Magyarország mellett Dél-Afrikából, Indiából, Brazíliából, Ukrajnából, Romániából, Bulgáriából és Oroszországból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top