Aktuális

Részeg sofőr okozta Janza Richárd és barátja halálát

Részeg volt a sofőr, aki miatt meghalt Janza Richárd kajakos és barátja szombat éjszaka a Szentendrei úton. A fiataloknak esélyük sem volt a túlélésre.

Részeg volt a sofőr, aki fékezés nélkül, iszonyatos sebességgel tarolta le hátulról azt a kocsit, amelyben Janza Richárd kajakozó és barátja, Bálint ült – értesült a Tények.

A fiatalok barátaikkal találkoztak, Richárd haza akart menni. A barátnőjét hívta, hogy menjen érte, végül mégis iskolatársával indult el, a lány így maradt életben. 

Janzáék egy piros lámpánál álltak már egy perce, balra akartak kanyarodni, amikor óriási sebességgel csapódott beléjük egy férfi a kocsijával. 

A Tények információi szerint már a helyszínen felmerült, hogy részeg volt a vétkes sofőr – aki valószínűleg versenyzett valakivel, és ezért hajtott végzetesen gyorsan. A férfit a kórházban őrizetbe is vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top