Áldozata szerint rossz üzenete van a lúgos orvossal készült interjúnak

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az elítélt kórházigazgató, B. Krisztián vállalta arcát, és először lépett a nyilvánosság elé. Áldozata szerint ez az egész végtelenül szomorú.
2017. 03. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Tegnap megírtuk, hogy a másodfokon 9 év börtönbüntetésre ítélt kórházigazgató, B. Krisztián, aki brutálisan megkínozta volt párját, vállalta az arcát, és a nyilvánosság elé lépett. A vele készült interjút, amiben az egykori orvos könnyek között nyilatkozik, és többek között arról beszél, hogy az igazságszolgáltatás áldozata lett, a Duna TV Kékfény című műsora adja majd közre március 20-án.

Áldozata szerint rossz üzenete van a lúgos-orvossal készült interjúnak

A nemaznem.blog.hu-nak nyilatkozott az áldozat, Renner Erika. Őszintén beszélt arról, mit érzett, mikor meglátta az ajánlót. „Végtelenül szomorú és rossz üzenet” – kezdte, majd hozzátette, számára borzalmas ez az egész, igaz, ő már 4 éve ebben a borzalomban éli mindennapjait.

„De, hogy ennek mi az üzenete? Mi az értelme? Vajon felmerült a csatornánál, hogy mit fognak érezni a hasonló bűncselekmények áldozatai és hozzátartozói? A nemesgörzsönyi hentes lesz a következő interjúalany? Késő már visszakozni, a kár megtörtént, de még mindig lehet úgy dönteni, hogy ez a végtelenül etikátlan műsor nem mehet adásba. Bocsánatkérés nem kell, azt már a kutya sem hinni él.”

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus