Aktuális

A kórházban vették őrizetbe a szentendrei úti halálos tragédia okozóját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított a Budapest III., Szentendrei úton szombat hajnalban történt baleset ügyében. Az őrizetbe vett férfi ellen halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik eljárás.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, szombatra virradó éjjel két kocsi ütközött össze a Szentendrei úton,a 237. szám előtt. Egy autó hátulról nagy sebességgel nekiütközött egy másik, a piros lámpánál várakozó kocsinak.

Az ütközést követően az autók a két pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve egy fényjelző készüléknek csapódtak. A baleset következtében az álló kocsi vezetője és utasa a helyszínen meghalt, a másik autó vezetőjét súlyos sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

A rendőrök a súlyosan megsérült férfit a kórházban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását – írja a police.hu.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top